Mustaparran päämaja kuuluu niihin torniolaisiin ravintoloihin, joihin jokaisen kannattaa tutustua. Tämä ravintola kuuluu Mustaparta Hotels -hotelliketjun ravintoloihin. Se löytyy Torniosta Boutique Hotel Mustaparran yhteydestä. Ravintolan sijainti on loistava, sillä se on aivan kaupungin keskustassa. Sen vuoksi se kuuluukin suosittuihin ravintoloihin myös paikallisten keskuudessa.

Mustaparran päämajassa tarjoillaan aamiaista viikon jokaisena päivänä. Aamiainen kuuluu hotellin asukkaiden huonehintaan, mutta sen voi ostaa myös erikseen. Ei ole ollenkaan tavatonta, että hotelliaamiaisella vierailee myös paikallisia.

Arkiviikkojen lounaslista

Mustaparran päämajassa tarjoillaan lounasta jokaisena arkipäivänä. Lounas tarjoillaan suoraan lautasilta pöytiin tarjoiltuna, joten lounaallakin voi kokea hieman ylellisyyttä. Mustaparran päämajan lounaslista vaihtuu viikoittain. Tarjolla on kaksi eri vaihtoehtoa. Kevyt vaihtoehto sisältää pelkästään keiton ja salaatin. Tuhdimpi vaihtoehto taas sisältää keiton ja salaatin lisäksi vielä pääruoan. Näiden lisäksi kaikkien lounaiden hintaan kuuluvat leivät, kahvi ja päivän jälkiruoka. Lounaan pääruokana on monesti paikallisia herkkuja, kuten esimerkiksi poron kyljyksiä mustaherukka-kermakastikkeella tai paistettua turskaa ja juustokastiketta. Päivän keitto vaihtelee päivittäin. Keitto voi olla vaikkapa kantarellikeittoa, tomaattikeittoa tai kalakeittoa.

À la carte -herkuttelua iltaisin

Mustaparran päämaja tarjoaa a la carte -annoksia iltaisin. Saatavana on monenlaista ruokaa niin pieneen kuin suureenkin nälkään. Valittavana on myös annoksia, jotka sopivat jaettavaksi. Lapsillekin on oma listansa. Lapset voivat nauttia juurikin esimerkiksi lohikeittoa. Toki tarjolla on perinteisiä suomalaisia lapsille maistuvia ruokiakin, kuten esimerkiksi lihapullia.

Pitkän kaavan illallisen voi aloittaa alkuruoalla. Alkuruoaksi Mustaparran päämaja tarjoaa esimerkiksi Torniolaakson lohikeittoa tai gratinoituja etanoita. Toinen vaihtoehto alkuruoaksi on niin sanottu tapaslankku. Siihen on siis kerätty pieniä alkupaloja, kuten vaikkapa lapinleipäjuustoa ja lakkahilloa. Myös savustettu nieriä tarjoaa erinomainen lappilaisen makuelämyksen. Pääruokien osalta ravintola on osannut huomioida kaikenlaiset ruokavaliot. Esimerkiksi kasvissyöjille löytyy kasvispihvejä. Herkuttelijoille taas on burgereita, joiden sämpylät ovat täyttä luomua lähileipomon leipomana. Jälkiruoaksi lappilaisia makuja arvostaville voidaan suositella lapinvoutia tai tervajäätelöä ja tervasiirappia. Lapinvouti sisältää leipäjuustoa, joka on haudutettu maarianheinäkermassa. Sen lisäksi annokseen tulee vielä lakkoja ja Arctic Ice Cream -jäätelövalmistajan lakkajäätelöä. Kyseessä on siis takuulla todella maistuva herkku.