Torniosta löytyy runsaasti loistavia juhlapaikkoja niin pienten kuin suurtenkin juhlien järjestämiseen. Juhlapaikkaa etsiessä on tärkeää miettiä ensin kuinka paljon vieraita aikoo kutsua. Liian suuri juhlapaikka vierasmäärään nähden vaikuttaa siltä kuin juhlissa olisi tyhjää. Jos taas liian paljon vieraita laitetaan pieneen juhlapaikkaan, tila käy ahtaaksi. Juuri sopivan kokoisen juhlapaikan löytäminen onkin erittäin tärkeää.

Åströmin kartano

Åströmin kartano on peräisin 1800-luvulta ja se sijaitsee Tornion vanhimmalla alueella. Kartano tarjoaa loistavat ja jopa ylelliset puitteet juhlien järjestämiseen. Astioita ja istumapaikkoja riittää 150 hengelle, joten kartanolla voi pitää kohtalaisen hyvän kokoiset juhlat. Åströmin kartanoa suositaan erityisesti häiden pitopaikkana.

Parasta kartanossa on se, että sen henkilökunta järjestää tilan juhlakuntoon. Juhlien järjestäjän ei siis tarvitse huolehtia paikan koristelusta, pöytien kattamisesta tai ruokien laittamisesta vaan kaikki tämä tehdään kartanon henkilökunnan toimesta. Näin juhlien järjestäjälle jää myös hieman omaa aikaa rentoutumiseen, jossa auttaa slotsio verkkosivusto, jolla voi hengähtää suosittujen kasinopelien parissa. Varsinkin jos tulevat juhlat ovat häät, rentoutuminen juhlatohinan lomassa tulee tarpeeseen.

Vojakkalan nuorisoseurantalo

Vojakkalan nuorisoseurantalo sopii hyvin hieman pienempiin juhliin, sillä tilaan sopii maksimissaan 100 henkilöä. Nuorisoseurantalo on kuitenkin viihtyisä paikka ja sen voi koristella mieleisekseen. Tämä juhlapaikka ei järjestä koristeluja, kattamisia tai ruokailua, vaan juhlien järjestäjän tulee itse huolehtia kaikesta. Toisaalta nuorisoseurantalo on kohtalaisen edullinen juhlapaikka, joten siellä voi helposti järjestää pienemmänkin budjetin juhlat.

Yleensä juhlapaikalle pääsee jo juhlia edeltävänä päivänä laittamaan paikkaa kuntoon. On tärkeää muistaa hoitaa catering kuntoon siten, että juomat ja ruoat tuodaan suoraan juhlapaikalle. Toinen vaihtoehto on, että juhlien järjestäjä itse valmistaa tarjoilut ja hankkii juomat.

Tornion järjestötalo

Jos kyseessä on oikein suuri juhla tai tapahtuma, on Tornion järjestötalo paras ja edullisin vaihtoehto. Sinne sopii jopa 500 henkilöä, mutta astiasto talon puolesta on saatavana vain 200 henkilölle. Tarvittaessa juhlien järjestäjä voi hankkia itse lisää astioita tai tuoda kokonaan omat astiansa. Tornion järjestötalo ei tarjoa cateringia, joten juhlien ruoka- ja juomatarjoilut tulee hoitaa kuntoon itse. Sama pätee myös juhlapaikan koristeisiin, kukkiin ja pöytäkoristeisiin.