Torniosta löytyvä Aineen taidemuseo on loistava paikka järjestää yksityistilaisuus, jollainen voi olla esimerkiksi suurempi juhla sukulaisten ja ystävien kesken. Aineen taidemuseolla on järjestetty niin häitä kuin vaikkapa kastejuhlia. Taidemuseolta löytyy oma kahvila, joka pystyy tarvittaessa järjestämään pientä purtavaa ja juomista. Jos taas juhliin halutaan suurempi ruokatarjoilu, voi apuna käyttää cateringia. Näin ruoat saa joko valmiiksi tarjoiltuina pöytiin tai vaihtoehtoisesti taidemuseon kahvilaan voi järjestää buffetin.

Kahvila Aine juhlapaikkana

Taidemuseon kahvila Aine on loistava paikka järjestää tapahtumia tai juhlia. Kahvilan voi vuokrata käyttöön joko taidemuseon aukioloaikojen puitteissa kuin niiden ulkopuolellakin. Kahvila Aineen juomatarjoiluun kuuluvat kahvi, tee, vesi, maito ja virvoitusjuomat. Valittavana on myös erikoiskahveja, joita voi tilata yksityistilaisuuteen. Ruokapuolelta kahvilassa valmistetaan niin suolaista kuin makeaa purtavaa. Esimerkiksi erilaiset täytetyt leivät ovat yksi kahvila Aineen suurimmista hittituotteista. Täytetyissä leivissä pyritään hyödyntämään kulloinkin ajankohtaisia raaka-aineita. Esimerkiksi kesällä leivissä käytetään paljon kasviksia. Sama pätee myös makeisiin leivonnaisiin. Kesäisin marjat ovat suuressa roolissa, sillä niitä on saatavilla ja ne ovat silloin tuoreita. Kahvila Aine tekee tuotteita myös juhlia varten.

Kun juhlat päätetään pitää kahvila Aineessa, on tärkeää tietää vieraiden lukumäärä. Näin kaikkia tuotteita osataan valmistaa riittävästi. Tilaaja voi vaikuttaa siihen, kuinka monta kutakin tuotetta valmistetaan. On myös hyvä ottaa huomioon esimerkiksi vieraiden ruoka-aineallergiat. Jotkut eivät pysty nauttimaan gluteenia tai laktoosia sisältäviä tuotteita. Kahvila Aine pystyy kuitenkin valmistamaan kaikki tuotteet myös gluteenittomina tai laktoosittomina. Tästä täytyy kuitenkin mainita etukäteen.

Kahvilasta on mahdollista tilata joko yksittäisiä leivoksia, kuten vaikkapa muffinsseja, tai sitten suurempia kakkuja. Kakkuihin on saatavana monta eri makuvaihtoehtoa. Kahvilan henkilökunta auttaa mielellään päättämään, mikä tai mitkä kakut sopisivat parhaiten juuri omaan juhlaasi. Kakut valmistetaan aina kymmenestä hengestä ylöspäin. Joskus on mahdollista tilata useampia pienempiä kakkuja, jotka voi laittaa kauniista tarjolle. Kahvilan henkilökunta hoitaa pöytien kattamisen ja tarjoiltavien ruokien ja juomien esille laittamisen. Näin juhlien järjestäjän ei tarvitse huolehtia mistään itse. Koristeita ja kukkia voi toki halutessaan tuoda.