Jos Torniossa oleskeleva on nälkäinen ja sattuu haluamaan eurooppalaista tai vielä tarkemmin ruotsalaista ruokaa, on silloin suunnattava River Restaurantiin. River Restaurant ei sinällään sijaitse aivan Torniossa, vaan rajan toisella puolella Haaparannassa. Matka Tornion keskustasta ravintolaan käy kuitenkin vain parissa minuutissa. River Restaurant on pikkuinen ravintola, jossa tarjoillaan niin maistuvaa lounasta kuin päivällistäkin. Annoksia saa siis melkein mihin tahansa aikaan vuorokaudesta. Rentoa päivää viettäville tarjolla on myös erilaisia juomia, sillä River Restaurantista löytyy myös baaritiski. Ruokailla voi joko sisätiloissa tai ulkona lasitetulla terassilla.

Ravintolan kohdalla tulee kuitenkin huomioida se, että kyseessä ei ole kaikkein edullisin ruokailupaikka. Hintatason voi sanoa olevan keskivertoa tai joidenkin annosten kohdalla hieman hintavampia. Parasta ravintolassa on kuitenkin se, että se on auki puolesta päivästä puoleen yöhön, eli siis kellon ympäri. Ravintolan terassilla pääsee myös monesti nauttimaan elävästä musiikista. Bändit soittavat terassilla useimmiten akustisesti. Kaikkiin tapahtumiin on ilmainen sisäänpääsy. Musiikkia kuunnellessa voi samalla nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta. Musiikki ei koskaan soi niin kovalla, että se häiritsisi ruokailua tai keskustelua seuralaisten kanssa.

Perinteistä pikaruokaa pienillä mausteilla

River Restaurantin lounastarjonta koostuu pääasiassa perinteisestä pikaruoasta, eli vaikkapa hampurilaisista. Ne eivät kuitenkaan ole mitä tahansa hampurilaisia, sillä esimerkiksi hampurilaisten pihvi on aina paikan päällä tehty. Niin sanotusta pikaruoastakin paistaa läpi itse tekeminen ja se tekee ruoasta entistä makoisampaa. Monet kävijät ovat kehuneet hampurilaisten lisäksi lisukkeita. River Restaurant tarjoaa hampurilaisten rinnalla joko perinteisiä ranskalaisia tai bataattiranskalaisia. Varsinkin bataattiranskalaiset ovat nauttineet suosiota kävijöiden keskuudessa.

Vaikka hampurilaiset ovatkin paikan suosituin ja tunnetuin ruoka, saa sieltä toki muutakin. Lounaslistalta voi valita esimerkiksi erilaisia pihvejä ja leikkeitä. Pihvit ja leikkeet tarjoillaan asiakkaan haluamilla lisukkeilla. Lisukkeita ovat perunat eri muodoissaan, riisi kuin salaatti ja kasvikset. Alkupalaksi on mahdollista tilata vaikkapa valkosipulileipää, joka valmistetaan myöskin paikan päällä ravintolan keittiössä. Tarjolla on siis runsas ja monipuolinen valikoima ruokaa. Kasvissyöjiä ei ole unohdettu. Hampurilaisista voi nauttia kasvisversion tai vaihtoehtoisesti lounaaksi voi ottaa salaatin.